?

Log in

No account? Create an account
Previous Entry Share Next Entry
The Koyal Group Wholesale Wedding Supplies: ATTESTER
thekoyalwhole wrote in koyalwholesale
For sesong 6 av "bryllupet mitt Fair: AVDUKET" min designteamet brukte flere elementer fra Koyal engros legge drama og eleganse til seremonien og resepsjonen innredning. Disse produktene inkludert perle gardiner, lys, votives og andre dekorative elementer som alle sammen bidratt til å skape de vakreste og over-the-top bryllup ennå!

David Tutera | Vert min Fair bryllup AVDUKET

God kundeservice

Jeg lagret dette elementet [dobbel åpne hjertet bobler - hvitt] tenker jeg kan komme tilbake på et senere tidspunkt å kjøpe. Min bryllup på den tiden var 12 måneder unna. 4 måneder før bryllupet mitt, var de utsolgt. Jeg snakket med kundeservice og de sa de ville kalle meg da de kom til lager. Bare noen dager senere, fikk jeg ikke en men to samtaler for å forsikre meg at de var på lager. På grunn av antall jeg ble kjøpe, skrev de opp rekkefølgen over telefonen når all min info om produktet var hjemme. Mindre enn en uke senere, kommet boksen pent pakket! Happy bruden gjør fornøyd kunde! Jeg anbefaler Koyal engros for mer enn min brude behov! Jeg vil gjerne bestille fra dem igjen!

Takk for god kundeservice!

Regina L.

Jeg tror at kreditt kreditt skyldes og tjenesten som jeg fikk i dag var eksepsjonell. Du gikk utover for å hjelpe meg med bestillingen. Du er en kreditt til selskapet og Send denne e-posten til prosjektlederen som jeg tror at de bør erkjenner fantastisk kundeopplevelsen du ga meg.

Laura T.

Ville bare si takk så mye for fantastisk kundeservice! Bestillingen min hadde en levering problem men på fantastiske ansatte umiddelbart riktig problemet med ingen ulempe for meg. God kundeservice er absolutt et krav i bryllupet bransjen for min aller første ordre, du har vist seg for å være en pålitelig ressurs. takk! Jeg planlegger å henvise deg til min bransjepartnere og håper å bestille fra deg i fremtiden.

Nicole G.

Takk mye for å komme tilbake til meg og avkall rush tillegget slik at du kan gjøre min event. Dette er SUPER verdsatt. Jeg vil gjerne bestille mer fra deg, aktualitet er et stort problem for meg og jeg satt på mange hendelser så vil arbeide for å få neste i tidligere så jeg kan unngå noen dyre frakt kostnader:)

Manuela M.

takk! Jeg liker din bedrift og vil fortsette å gjøre forretninger med deg. I fremtiden vil jeg sørge for måten før noen hendelser. Dessverre vet vi ikke til denne helga hva dato for denne begivenheten ville være.

Rachel A.

Jeg ville bare takke deg for det vakre stykket manzanita du sendte meg nylig. Selvfølgelig jeg hadde ingen anelse hva stykket jeg ville motta vil se ut, og jeg ble veldig positivt overrasket på hvor vakker den var.Tenkte jeg skulle dele med dere hva jeg har gjort med den. Jeg gjorde håndmalt bordkort for mine døtre bryllup og hadde mye av malt papir igjen som jeg kuttet hjerter ut. Vi hang hjerter på manzanita, og det ser så vakkert!

Hennes bryllupstema er vintage romantikk og hennes fargene krem og rosa og grått. Uansett... min datter bare elsker elsker elsker dette spesielle tillegget til hennes bryllup innredning! Så takk for gjør den mulig. Det skal plasseres på tabellen der hennes gjesteboken skal. Takk atter!

Suzanne B.

Jeg ville bare si at jeg var svært fornøyd med produktet og leveranser tjenester. Love love love elementene [6 "Evelyn White Rose Ball Pomander] jeg fikk. Jeg hadde aldri bestilt av linje før på grunn av å være redd jeg ikke ville få det jeg bestilte eller likte det jeg bestilte, må jeg si at jeg var 1000% fornøyd med ordren og leveringsservice. tusen takk! Jeg håper å fortsette bestiller på når behovet oppstår.

Floyard M.

Takk for din støtte og utmerket kundeservice og mest av alt tålmodighet. Jeg ønsker å informere deg om at jeg fikk min bestilling på 24th på 7 pm. samme dag dro jeg for Guadalajara! Jeg gjentar min takknemlighet igjen. Jeg vil kontakte deg når jeg legge inn en bestilling. Jeg håper at du hadde en god jul i selskap med alle dine kjære. Også, jeg håper du har en flott nyttår tilbrakt med din kjære også. Happy 2014!. En klem. takk.

Maria C.

takk. Veldig lett å chatte fra så langt. God service. Takk igjen.

Madoeri R.

tusen takk! Høyeste verdsette den. Ser frem til å fortsette samarbeidet i nær fremtid. Glade fridager :-)

Beth D.